DSCF3424

NIEUW WEERDINGE – NWVV 2 was zaterdagmiddag in de thuiswedstrijd tegen HZVV 7 dicht bij de eerste punten van het seizoen. Helaas ging de ploeg van leider Arjan van Oosten met 3-4 onderuit.

Op een zompig en slecht bespeelbaar veld kwamen de gasten uit Hoogeveen snel op voorsprong. Doelman Ricky Kloppenburg wou de bal uit trappen maar schoot de bal op de rug van een tegenstander. Het cadeautje werd door HZVV hartelijk in ontvangst genomen. Toch kwam NWVV snel terug in het duel. Binnen het kwartier maakte Kjeld Wagenaar de gelijkmaker. Het  was het eerste doelpunt van Wagenaar voor NWVV. Voor rust wist HZVV nog twee keer het net te vinden waardoor beide ploegen gingen rusten met een 1-3 ruststand.

NWVV kwam na de rust fel uit de kleedkamer. Nadat Roy Super werd gevloerd in de zestien meter wist doelman Kloppenburg vanaf 11 meter de stand terug te brengen naar 2-3.

De blauw-zwarten vochten zich terug in de wedstrijd en via Roy Super werd het zelfs 3-3. NWVV rook bloed en joeg op de 4-3. Die leek ook te vallen. Een inzet van Roy Super ging over de lijn maar arbiter Poede keerde de treffer niet toe. Tegen de verhouding in kwam HZVV vlak voor tijd weer op voorsprong en gaf deze voorsprong niet meer uit handen.