Staphorst uit

STAPHORST – NWVV 2 heeft zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen Staphorst 7 met 5-3 verloren. NWVV ging in de kop van Overijssel strijdend ten onder. Tot de laatste minuut werd gevochten voor een goed resultaat.

NWVV nam in Staphorst brutaal een 0-1 voorsprong. Michel Winter stuurde met een geniale pass Roy Super alleen af op de doelman van Staphorst en Super ronde het buitenkansje goed af. NWVV bleef het eerste half uur domineren maar tegen de verhouding in kwam Staphorst op gelijke hoogte. Een vrijetrap verdween achter doelman Gerd van der Sluis. Vlak voor rust kwam Staphorst op voorsprong en gingen de blauw-zwarten met een kater aan de thee.

Na wat omzettingen en wat wissels kwam NWVV na rust fel uit de kleedkamer. En dat resulteerde al snel in  de gelijkmaker van Mark van der Veen. Lang kon NWVV niet van de gelijkmaker genieten want 2 minuten later kwam de thuisploeg weer op voorsprong. NWVV ging daarna weer op jacht naar de gelijkmaker maar uit een counter kwam Staphorst zelfs op 4-2. NWVV bleef ondanks de achterstand aanvallen en kreeg een strafschop nadat Roy Super gevloerd werd. Helaas werd de penalty door Super niet benut, hij schoot de bal op de paal.

Toch wist NWVV weer de aansluitingstreffer te maken. De ingevallen Christian Klompmakers maakte het doelpunt van de middag door met een bekeken stift de doelman van Staphorst te verschalken. Even gloorde er weer hoop van een punt maar vlak voor tijd viel de beslissende 5-3 voor Staphorst.

NWVV 2 speelt op zaterdag 17  februari thuis tegen Hollandscheveld. Wilt u spektakel zien? zet het dan in uw agenda!. De wedstrijd begint om 14.00 uur.