NWVV - SV Mussel

NWVV verliest duel in eerste helft

NWVV is er zaterdagmiddag niet in geslaagd om een goed resultaat te behalen tegen SV Mussel. Op Sportpark Nieuw-Weerdinge was SV Mussel met 0-2 te sterk.

De wedstrijd tussen NWVV en SV Mussel was er één met twee gezichten. In de eerste helft was Mussel sterker en profiteerde de ploeg van trainer Jan Veenhof van geklungel in de NWVV defensie. Uit twee spelhervattingen scoorde Mussel via Lars Hemmes en Wim Wubs. NWVV kreeg een grote kans vlak voor rust maar de doelman van Mussel hield een inzet van Ollie Uitenwerf uit het doel.

In de tweede helft kwam NWVV fel uit de kleedkamer en had SV Mussel niks meer in de melk te brokkelen. Met de inbreng van Erwin van de Weide en Martijn Klompmakers werd het spel van de thuisclub veel beter. NWVV kreeg diverse grote kansen maar wist de bal niet tussen de lijnen te prikken.

Wat overheerst is een fikse kater want een knokkend NWVV had minimaal een punt verdiend tegen Mussel. Het goede spel  in de tweede helft geeft weer veel vertrouwen voor de volgende wedstrijd. Volgende week komt VEV naar Nieuw-Weerdinge. De aftrap is om 14.30 uur.