20180217_154003

NIEUW WEERDINGE – NWVV heeft zaterdagmiddag een punt gepakt in de thuiswedstrijd tegen FC Zuidlaren. Op Sportpark Nieuw Weerdinge eindigde het duel in 2-2.

In de eerste helft was NWVV de bovenliggende partij maar kwam FC Zuidlaren tegen de verhouding in op een 0-1 voorsprong. Toch liet de ploeg de kop niet hangen en kwam binnen het half uur de verdiende gelijkmaker op het scorebord. Jasper Jansen werd de diepte ingestuurd en legde de bal goed breed op Ollie Uitenwerf die beheerst de bal langs de doelman van FC Zuidlaren schoof.

In de tweede helft was FC Zuidlaren sterker dan NWVV maar tot grote kansen kwamen Zuidlaren niet. Toch kwam Zuidlaren wel weer op een 1-2 voorsprong. Maar NWVV gaf niet op en vlak voor tijd wist Christiaan Klompmakers de gelijkmaker te produceren. NWVV probeerde het daarna nog een keer met een afstandschot van Peter van Elten maar hij schoot de bal met zijn rechterbeen net naast.

NWVV is door het gelijkspel van de laatste plaats af in de Vierde Klasse E. VV Sweel is nu laatste met 4 punten. Ook NWVV heeft vier punten maar twee wedstrijden minder gespeeld.