NWVV op 10e plaats bij Jumbo Stuulen actie

Jumbo Stuulen actie ‘Spek de clubkas’

NWVV staat op dit moment op de 10e plaats bij de Jumbo Stuulen actie ‘spek de clubkas’. Ook de jeugd van NWVV/Titan doet het ontzettend goed. In de eerste maand staat de jeugdafdeling op een tweede plaats.

Hieronder de tussenstand per 12 juni. De actie loopt nog tot en met 14 juli. Doe jij je boodschappen bij de Jumbo in Ter Apel vergeet dan niet de vouchers in te leveren bij de scanzuil vooraan in de winkel.



Doe (gratis) mee aan de NWVV WK voetbalpoule




NWVV WK voetbalpoule

Zonder het Nederlands elftal gaat op donderdag 14 juni het WK voetbal in Rusland van start. Het belooft weer een fantastisch en spannend mooi toernooi te gaan worden.

Tijdens het WK kan je meespelen met de NWVV WK Voetbalpoule. Meespelen is gratis. Wie heeft er deze zomer de meeste kennis (en geluk) en wint het WK voetbalpoule toernooi?

Aanmelden kan via onderstaande link

AANMELDEN NWVV WK VOETBALPOULE

Stem op NWVV tijdens de Rabobank Clubkas Campagne 2018




Stem NWVV bij Rabobank Clubkas Campagne

Op 31 mei is de Rabobank Clubkas Campagne 2018 van start gegaan. Ieder lid van de Rabobank Emmen/Coevorden kan stemmen op zijn of haar vereniging. U kunt dus op NWVV stemmen. Via onderstaande link kan je rechtstreeks stemmen.

Stem op NWVV klik hier

Met de persoonlijke stemcode kun je van donderdag 31 mei t/m woensdag 13 juni 2018 op deze website inloggen en jouw stemmen uitbrengen. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat je kunt verwachten en welke stappen je moet uitvoeren om jouw stemmen succesvol uit te brengen op NWVV.

Op 2 juli word tijdens de grote finale in het Atlas Theater in Emmen de opbrengst bekend gemaakt.

 

Wedstrijdprogramma 5 tot en met 8 juni




Wedstrijdprogramma

Het voetbalseizoen nadert het einde. De komende week staan de volgende laatste wedstrijden van dit seizoen op het programma.

Dinsdag 5 juni, 19.30 uur:
NWVV/Titan  J-O17 – SC Elim J-O17 

Woensdag 6 juni, 19,30 uur:
NWVV/Titan vrouwen 1 – Weiteveense Boys vrouwen 1

Vrijdag 8 juni, vrouwen 3, Sportpark Meerdijk Noord
19.30 uur: NWVV/Titan vrouwen 3 – SC Angelslo vrouwen 1
19.50 uur: Emmen vrouwen 2 – NWVV/Titan vrouwen 3
20.10 uur: NWVV/Titan vrouwen 3 – SVO BDE vrouwen 3
20.50 uur: VV Sweel vrouwen 2 – NWVV/Titan vrouwen 3

 

Mobiele versie afsluiten