NWVV krijgt te weinig tegen SV Mussel





NWVV verliest duel in eerste helft

NWVV is er zaterdagmiddag niet in geslaagd om een goed resultaat te behalen tegen SV Mussel. Op Sportpark Nieuw-Weerdinge was SV Mussel met 0-2 te sterk.

De wedstrijd tussen NWVV en SV Mussel was er één met twee gezichten. In de eerste helft was Mussel sterker en profiteerde de ploeg van trainer Jan Veenhof van geklungel in de NWVV defensie. Uit twee spelhervattingen scoorde Mussel via Lars Hemmes en Wim Wubs. NWVV kreeg een grote kans vlak voor rust maar de doelman van Mussel hield een inzet van Ollie Uitenwerf uit het doel.

In de tweede helft kwam NWVV fel uit de kleedkamer en had SV Mussel niks meer in de melk te brokkelen. Met de inbreng van Erwin van de Weide en Martijn Klompmakers werd het spel van de thuisclub veel beter. NWVV kreeg diverse grote kansen maar wist de bal niet tussen de lijnen te prikken.

Wat overheerst is een fikse kater want een knokkend NWVV had minimaal een punt verdiend tegen Mussel. Het goede spel  in de tweede helft geeft weer veel vertrouwen voor de volgende wedstrijd. Volgende week komt VEV naar Nieuw-Weerdinge. De aftrap is om 14.30 uur.

10 vragen aan…..Christian Klompmakers

Vandaag in de 10 vragen aan….. 10 vragen aan Christian Klompmakers. We beginnen bij vraag 1 met de vraag van Milan Duursma aan Christian.

1.      Deze vraag is voor Christian Klompmakers. Komt shoarma van een schaap of een geit?

Schaap 

2.      Hoelang ben jij al lid van NWVV?

 Rond mijn 16e/17e jaar ben ik overgeschreven naar nwvv.

3.      Wat is je favoriete positie in het veld?

 Links of rechts voor.

4.      Is Luka Modric terecht gekozen als beste voetballer van de wereld?

 Ja, in mijn ogen ging het tussen hem en Salah

5.      Met wie zou je wel een dag willen ruilen en waarom?

 Niemand,ik ben tevreden met wat ik heb.

6.      Wat zijn je hobby’s naast het voetballen?

 Auto/motorsport en een potje darten.

7.      Waar kan je s’nachts voor wakker gemaakt worden?

 Geld.

8.      Vond je het ook zo sneu voor Ajax dat ze verloren van PSV?

 Daar wil ik het niet over hebben.

9.      NWVV – SV Mussel. De punten houden we in Nieuw-Weerdinge toch?

Geen twijfel over mogelijk de punten blijven thuis . ik heb er vertrouwen in het word een mooi seizoen en we gaan voor verassingen zorgen .

10.  Jij mag de volgende vraag stellen aan een trainer of speler. Wat zou jij willen weten en aan wie stel je de vraag?

De volgende vraag is aan Roy Super. In 1 van onze eerste wedstrijden voor NWVV 1 werd ons beide vertelt in de eerste 5 minuten dat we konden gaan douchen ivm de behaalde rode kaarten toen al in het veld.

De vraag aan jou waar en tegen wie speelde deze wedstrijd zich af en hoe vond je de kantine eruit zien die wedstrijd haha.

Zin om te voetballen? Word dan nu lid van NWVV





Voetballen bij NWVV, word nu lid!

Lijkt het je leuk om in het weekend gezellig een balletje te trappen? Word dan lid van voetbalvereniging NWVV.

Bij NWVV hebben we 2 senioren teams. Het eerste elftal komt uit in de Zaterdag 5e klasse F en het 2e elftal komt uit in de 6e klasse.

De trainingen van het eerste elftal van NWVV zijn op maandagavond en op woensdagavond om 19.30 uur. Het 2e elftal traint iedere woensdagavond om 19.30 uur.

Lijkt het je leuk om bij een gezellige club te gaan voetballen meldt je dan nu aan als lid bij NWVV. Lid worden kan door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@nwvv.nl 

NWVV neemt het zaterdag op tegen SV Mussel





Eerste thuiswedstrijd van het seizoen voor NWVV

NWVV speelt zaterdagmiddag om 14.30 uur haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2018-2019. Op Sportpark Nieuw-Weerdinge is SV Mussel te gast.

NWVV begon vorige week met een 2-2 gelijkspel op bezoek bij VVAK. NWVV nam door doelpunten van Drazen Jagodic en Milan Duursma een 0-2 voorsprong maar de thuisploeg wist vlak voor tijd nog de gelijkmaker binnen te prikken.

SV Mussel won vorige week thuis met 4-1 van NKVV. Trainer Jan Veenhof gaf eerder al te kennen dan  Mussel graag wil promoveren naar de 4e klasse. NWVV zal er op gebrand zijn om de punten op het eigen sportpark te houden.

NWVV – SV Mussel begint zaterdagmiddag om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter B.Heikens.

Trainer Geert Aalderink heeft de volgende 14 spelers opgenomen in zijn selectie: Dennie Meijers, Milan Duursma, Elwin Poede, Mark Kok, Gerd van de Sluis, Roy Super, Drazen Jagodic, Hidde Gosevoort, Dylon Meijering, Martijn Klompmakers, Ollie Uitenwerf, Ferdinand Smidt, Mark van der Veen, Erwin van der Weide

Voor € 10,00 euro naar FC Groningen – NAC Breda





Voor € 10,00 naar FC Groningen – NAC Breda

Op zondag 2 december a.s. speelt Fc Groningen thuis tegen Nac Breda, aanvang 16.45 uur.

Wij kunnen als vereniging gebruik maken van een kaartenactie met gereduceerd tarief. De kosten voor een kaart zijn € 10,00.

Als er teams zijn die belangstelling hebben voor deze actie, kunnen zij tot 28 oktober a.s. kaarten bestellen bij Helga Hilberts.

Doe dit via:   app/sms                06-22866597

        of           email              helga.hilberts@gmail.com

Mobiele versie afsluiten