Zaterdag, 8 februari, startte om 15:00 uur het fluitsignaal uit tegen ‘FC Ter Apel 96’. Een bekende club voor ons.

Het fluitsignaal startte en we kwamen niet lekker in de wedstrijd. We gingen ons spel aanpassen aan FC Ter Apel. Dite wist de eerste goal te scoren in de 12de minuut en ook Denise wist het doel te bereiken. We hadden gescoord, maar zaten nog steeds niet lekker in ons eigen spel. Door een mooie diepte pass met buitenkantje voet van Dite, wist Denise de 0-3 te maken. FC Ter Apel probeerde een aantal keer ons doel te bereiken, maar kwam met moeite door de verdediging en kwam niet langs onze keeper. In de 26ste minuut wist Anouk over de keepster heen te schieten en belandde de bal in de kruising.

Ruststand 0-5.

We begonnen de tweede helft met dezelfde opstelling, maar met een andere insteek en al snel wist Leonie de 0-5 te maken. Vervolgens wist zij ook de 0-6 te maken. Snel daarna kwam de stand op 0-7 door Anouk. Door een miscommunicatie tussen verdediger en keeper, wist de tegenstander zich toch een weg naar ons doel te werken en dat bracht de stand op 1-7. Na 5 minuten scoorde onze gastspeelster Scarlett en werd het 1-8. Het laatste kwartier ging in. Onze sterspeelster Brenda kreeg kramp en moest noodgedwongen het veld verlaten, waardoor wij met 9 man verder moesten. Ondanks dat wij met 9 man stonden te voetballen, kreeg FC Ter Apel geen kans en bleven de kansen aan onze kant liggen. De 1-9 werd gemaakt door Denise in de 80ste minuut. Even later wist zij met een mooi schot, strak in de kruising, de eindstand op 1-10 te zetten.

Wij bedanken onze gast speelster, Scarlett van ‘Vrouwen 30+’.

Zaterdag 15 en 22 februari zijn wij vrij.

Zaterdag 29 februari spelen wij uit tegen ‘SJO ZVC’14 Vrouwen 1’ om 14:00 uur.