Dylan Jaarsma links scoorde al drie keer in de beker

Voorbeschouwing op PJC 2 – NWVV 2 met Dylan Jaarsma

NWVV 2 staat op de drempel om de tweede ronde van de beker te bereiken. Met Dylan Jaarsma blikken we vooruit op de bekerwedstrijd PJC 2 – NWVV 2.

Dylan is al twaalf jaar lid. In 2010 begon hij als 6-jarige in de jeugd van NWVV/Titan. Twaalf jaar later is hij een vaste speler van NWVV 2 en wist in de eerste twee bekerwedstrijden tegen Onstwedder Boy en Damacota te scoren. Met drie doelpunten is hij de topscoorder in de beker en dat voelt goed. ” “De drie doelpunten die ik heb gemaakt zijn natuurlijk lekker voor het zelfvertrouwen maar ik vind het toch belangrijker om te winnen als team dan zelf te scoren.”

Met zes punten uit twee duels is NWVV 2 bijna zeker van een plek in de tweede ronde. Dylan is er van overtuigd dat ook PJC aan de zegekar zal worden gebonden. “Tegen PJC verwacht ik gewoon 3 punten. Vooral als we net zo voetballen als afgelopen zaterdag moet dat prima te doen zijn.”

Dylan voelt zich bij NWVV als een vis in het water. “De vereniging betekent heel veel voor me. Het mooiste aan NWVV 2 vind ik de gezelligheid na de wedstrijd.”

Wilt u aanstaande zaterdag het tweede elftal komen supporten? PJC – NWVV op het Burgermeester Boekhoven Sportpark in Nieuwe-Pekela begint om 14.45 uur.

Back To Top