Dos63 - NWVV

NWVV heeft zaterdagmiddag de uitwedstrijd bij DOS’63 met 0-1 weten te winnen. Drazen Jagodic maakte twee minuten voor tijd de winnende treffer.

Na een hele zware week  begon de wedstrijd met een minuut stilte wegens het overlijden van Jordy Smit. Toen de wedstrijd eenmaal van start ging nam NWVV direct het heft in handen en drukte DOS’63 terug op eigen helft. Tot veel grote kansen kwam NWVV niet maar het was vanaf het begin signaal duidelijk dat NWVV de drie punten wilde meenemen naar Nieuw-Weerdinge. In de eerste helft kreeg vooral middenvelder Drazen Jagodic een reuzekans. Jagodic zijn inzet op leeg doel trof een hak van een verdediger van de thuisploeg en hobbelde daarna naast de verkeerde kant van de paal.

In de tweede helft kroop DOS’63 wat meer uit haar schulp. Het resulteerde in een aantal kansen maar mede door goed keeperswerk van Danny Meijers hield NWVV het doel schoon. Ook NWVV kreeg kansen om de score te openen maar ook de keeper van de ploeg uit de Linde was een aantal keren attent bij inzetten van  Roy Super en Drazen Jagodic. Het duel leek in 0-0 te eindigen maar Drazen Jagodic dacht daar anders over. Over rechts zette Jagodic zijn aanval in, passeerde twee verdedigers en krulde vervolgens met de buitenkant van zijn rechterschoen de bal langs de kansloze doelman van DOS’63. In blessuretijd moest Jagodic  het veld nog verlaten met rood.

Een zware week werd beëindigd met een lichtpuntje. Drie punten op bezoek bij DOS’63. Volgende week speelt NWVV 1 opnieuw een uitwedstrijd. Dan gaat NWVV op bezoek bij FC Assen.