Kjeld LEGEND!! lekker getraind?! Wagenaar

Vertrouwen is groot bij NWVV 2

NWVV 2 is voortvarend gestart aan het voetbalseizoen 2022-2023. Afgelopen zaterdag won de ploeg van trainer/leider Arjan van Oosten met 4-1 bij Onstwedder Boys en dat smaakt natuurlijk naar meer.

Kjeld Wagenaar was afgelopen zaterdag één van de doelpuntenmakers in Onstwedde en dat smaakt bij de aanvaller naar meer. “Ik ben altijd blij en trots als ik scoort”, laat hij weten aan de redactie van NWVV. Toch legt hij de lat voor dit seizoen met het maken van het aantal doelpunten nog niet hoog. “Ik wil dit jaar graag minimaal vijf doelpunten gaan maken, maar we zullen het gaan zien”.

De nummer 11 van het 2e elftal kwam in het seizoen 2018-2019 naar NWVV en ontpopte zich als een echte ster. Als LEGEND laat hij weten dat de voetbalclub ontzettend veel voor hem betekend. “NWVV betekend ontzettend veel voor mij”. Maar Wagenaar hecht ook veel waarde aan de sfeer.” Het leukste aan onze voetbalvereniging vind ik de gezelligheid, maar ook het bier drinken natuurlijk.”

Zaterdag is Damacota uit Nieuwe Pekela de volgende tegenstander voor NWVV 2. Het vertrouwen is bij Wagenaar groot. “Wij gaan voor de drie punten.  Het seizoen is nog maar net begonnen, maar ik verwacht een hele mooie pot voetbal”.

NWVV 2 – Damacota 3 begint zaterdag aanstaande om 14.00 uur. U bent van harte welkom op het sportpark om de jongens van het tweede aan te komen moedigen.

Back To Top