NWVV banner

NWVV 1 en NWVV 2 spelen zaterdagmiddag een thuiswedstrijd

Kom zaterdagmiddag naar Sportpark Nieuw-Weerdinge want zowel NWVV 1 als NWVV 2 spelen een thuiswedstrijd in de groepsfase van de KNVB-beker.  Omdat beide teams een thuiswedstrijd spelen is er ook een programma boekje te koop.

NWVV 1 neemt het zaterdagmiddag op tegen SV Nieuw-Balinge. Vorig weekend verloor NWVV bij SV Borger met 5-1 en zaterdagmiddag zal het gebrand zijn op een resultaat tegen Nieuw-Balinge wat de eerste wedstrijd in een doelpuntrijk duel met 3-7 verloor van Bargeres.

NWVV 2 neemt het zaterdagmiddag om 14.00 uur op tegen Damacota uit Nieuwe-Pekela. Na de 4-1 overwinning van afgelopen weekend tegen Onstwedder Boys 3 zit de sfeer er bij het 2e goed in. De manschappen van trainer/leider Arjan van Oosten bereiden zich dan ook goed voor op dit duel. Voorafgaand aan de wedstrijd gaat het gezamenlijk lunchen, en gaat het elftal na de lunch op de foto.

Na afloop van de wedstrijd is er in de kantine muziek van DJ Juul. Wij hopen u zaterdagmiddag op Sportpark Nieuw-Weerdinge te mogen verwelkomen.

Back To Top