Voetbal

FC Klazienaveen – NWVV 2 11-0

NWVV 2 speelde afgelopen zaterdag in Klazienaveen tegen de plaatselijke FC Klazienaveen 7.  NWVV 2 had het vanaf het begin erg moeilijk en binnen 10 minuten stond de thuisploeg met 4-0 voor. Toch kwam NWVV 2 daarna wel aan voetballen toe en werd mede door goed keeperswerk van Remon Barenkamp voorkomen dat de thuisploeg verder kon uitlopen. Vlak voor rust viel de 5-0 en 6-0 waarna beide ploegen de kleedkamer opzochten.

In de tweede helft bleef Klazienaveen 7 veruit de beste ploeg. Voetballend en kwalitatief toch sterker dan  NWVV 2 en het liep uit na een 11-0 overwinning. Ondanks de nederlaag werd er bij vlagen  best goed gevoetbald en bleven de spelers hard werken. Een mislukte competitie start maar wel met perspectief naar de toekomst.