nwvv 2 - csvc3

CSVC 3 klopt NWVV 2 met 7-3

Na de mooie 5-1 overwinning op Valthermond 2 heeft NWVV 2 de lijn naar boven tegen CSVC 3 niet door kunnen zetten. De gasten uit Coevorden wonnen op Sportpark Nieuw-Weerdinge met  3-7.

NWVV 2 begon wel goed aan het duel. Via een prachtige combinatie schoot Christian Klompmakers de bal van ruim 20 meter boven in de kruising. Daarna nam CSVC 3 het heft in handen en liep voor rust uit naar een 1-3 voorsprong. NWVV 2 speelde met name na het doelpunt zwak en zonder enige inspiratie.

Na in de rust elkaar duidelijk te hebben gemaakt dat het beter moest kwam NWVV 2 fel uit de kleedkamer. NWVV 2 domineerde en de druk op de verdediging van CSVC 3 nam toe. Toch viel uit een counter de 1-4 en leek de wedstrijd gespeeld. Toch gaf het elftal niet op en bleef CSVC 3 onder druk houden. Michael Dummer maakte op aangeven van Michel Winter de 2-4 en enkele minuten later mocht Dummer vanaf 11 meter de 3-4 binnen schieten.

Het zag er naar uit dat NWVV de jacht op de gelijkmaker ging openen maar wederom na een counter scoorde CSVC 3 de 3-5. De tegentreffer van CSVC 3 werd gemaakt na een handsbal maar scheidsrechter Kaiser had het incident over het hoofd gezien. NWVV 2 probeerde daarna nog wel om terug te komen in de wedstrijd maar CSVC 3 counterde naar 3-7.