NWVV 2 onderuit tegen CSVC 3

nwvv 2 - csvc3

CSVC 3 klopt NWVV 2 met 7-3

Na de mooie 5-1 overwinning op Valthermond 2 heeft NWVV 2 de lijn naar boven tegen CSVC 3 niet door kunnen zetten. De gasten uit Coevorden wonnen op Sportpark Nieuw-Weerdinge met  3-7.

NWVV 2 begon wel goed aan het duel. Via een prachtige combinatie schoot Christian Klompmakers de bal van ruim 20 meter boven in de kruising. Daarna nam CSVC 3 het heft in handen en liep voor rust uit naar een 1-3 voorsprong. NWVV 2 speelde met name na het doelpunt zwak en zonder enige inspiratie.

Na in de rust elkaar duidelijk te hebben gemaakt dat het beter moest kwam NWVV 2 fel uit de kleedkamer. NWVV 2 domineerde en de druk op de verdediging van CSVC 3 nam toe. Toch viel uit een counter de 1-4 en leek de wedstrijd gespeeld. Toch gaf het elftal niet op en bleef CSVC 3 onder druk houden. Michael Dummer maakte op aangeven van Michel Winter de 2-4 en enkele minuten later mocht Dummer vanaf 11 meter de 3-4 binnen schieten.

Het zag er naar uit dat NWVV de jacht op de gelijkmaker ging openen maar wederom na een counter scoorde CSVC 3 de 3-5. De tegentreffer van CSVC 3 werd gemaakt na een handsbal maar scheidsrechter Kaiser had het incident over het hoofd gezien. NWVV 2 probeerde daarna nog wel om terug te komen in de wedstrijd maar CSVC 3 counterde naar 3-7.

 

Het actuele voetbalnieuws volgen? Kijk nu op de website van Sport in Nederland en vind het laatste Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker en Nederlands elftal nieuws.

Back To Top