156d73f7-0a73-481f-b111-90a0fe6eeba9

Zaterdag 19 oktober 2019. Een zaterdag waarop NWVV 2 net zoals zo velen een voetballoze dag hadden, omdat de KNVB een inhaal weekend inlaste.

Om de jongens van het 2de toch aan de gang te houden kwam leider Arjan van Oosten op een geweldig idee. Een idee die voor zowel teambuilding als goodwill kweekt.

Het idee was om samen met elkaar zwerfaval op te gaan ruimen rondom de velden en de kantine. Vervolgens was er een lunch om daarna samen de wedstrijd van NWVV 1 te gaan kijken.

Helaas blijkt niet elk idee van Arjan in goede aarde te vallen. Veel knuppels van het 2de hadden namelijk helemaal geen belang bij afval prikken, ze werkten toch niet voor de gemeente?!

Hier had Arjan al op geanticipeerd door hier een verplichting van te maken en als men er dus niet was en niet had afgemeld zou een boete volgen.

Zaterdagmorgen bij het voetbalveld aangekomen zag en hoorde ik al snel dat de boetepot fors gespekt zou worden.

Van de selectie van om en nabij de 20 man waren slechts een handje vol diehards aanwezig. Die dan ook een pluim verdienen. Onder anderen Jochem Seitzinger, Milan Duursma, Ferdinand Smidt, Kjeld Wagenaar en Martijn Schut gingen op deze onstuimige dag met Arjan aan de gang voor de goede zaak. Petje af mannen.

Martijn Schut die vrolijk zijn ding doet.

De boete pot werd gespekt door de mensen die er niet waren en zich niet afmelden. Thomas Venema, Michael Dummer, Gerald Drenth, Albert Hindriks, Jeroen Veenstra, Mark van der Veen, Mike Sanders en Veronique Hagemeijer worden, mede namens de technische staf, hartelijk bedankt voor de extra bijdrage van 3 euro!

Hierdoor word de boete pot verder gespekt en word er al plannen gemaakt voor een trainingskamp volgend jaar naar Turkije of Mallorca!

Ik moet eigenlijk bekennen dat ik lang getwijfeld heb om dit verslag te schrijven. Gelukkig ben ik Brenda Jansen (zie openingsfoto) hiervoor eeuwig dankbaar. Door het doorzeuren van Brenda heb ik besloten dit verslag toch te schrijven.

Voor de mensen die al wat langer NWVV volgen die denken Brenda Jansen? Wat een bekende achternaam… Dat klopt Brenda is namelijk de dochter van voormalig flanken flitser, leider van het 2de en bestuurslid, bromsnor, maar het best bekend als Mister NWVV: Bert Jansen.

Brenda wou heel graag dat zijn naam ook eens onder de spotlight kwam te liggen. Nou Brenda bij deze!

Brenda zelf voetbalt bij de dames van NWVV/Titan. Niet om het voetbal zelf, maar alles wat daar omheen gebeurt. Ze is een echte gangmaakster en gek op de derde helft. Haar levensmotto heeft ze dan ook overgenomen van een tegenwoordig bekend filosoof, namelijk: Wijnen, wijnen, wijnen.

Zelf wil ze heel graag een keer mee doen met de grootheden van NWVV 2. Als doelvrouw, laatste vrouw, spits of zelfs grensrechtster het maakt Brenda helmaal niet uit. Niet om te voetballen dus, maar om mee te kunnen op het trainingskamp om haar daar vol overgave te kunnen storten op haar levensmotto.

Brenda komt aan deze wijsheid, omdat ze de afgelopen 2 seizoenen als uiterste nood is ingezet door NWVV 2, waardoor ze recht had om aanwezig te zijn bij het afsluitende feest van het 2de. Maar gaat dat nu ook nog op Brenda?

Brenda Jansen (midden) voor haar eerste wedstrijd met NWVV 2 (links: Ashley de Roo, rechts: Romy de Groot)

Goed, alle gekheid op een stokje, was dit weer een verlag. Volgende keer hoop ik weer een normaal verslag te schrijven over de wedstrijd van 26 oktober 2019 tussen NWVV 2 en VEV 3.

Back To Top