NWVV 7

NWVV blijft SETA en SC Scheemda op de hielen zitten

NWVV heeft zaterdagmiddag in de 5e klasse F een flinke overwinning geboekt op VV Meeden. Ook SETA en SC Scheemda wonnen en daardoor blijft het met nog twee speelronden te gaan ontzettend spannend in de strijd om het kampioenschap.

NWVV begon in Meeden niet sterk want de thuisploeg kwam via Dennis Nagel halverwege de eerste helft op een 1-0 voorsprong. Van die voorsprong kon Meeden niet lang genieten want amper een minuut later was het door een treffer van linker aanvaller Christiaan Klompmakers 1-1. Nog voor rust nam de ploeg van trainer Johan Hollen meer afstand. Via een eigen doelpunt en twee doelpunten van topschutter Roy Súper nam NWVV een 1-4 voorsprong. Joey Kor deed vlak voor het rustsignaal nog wel wat terug waardoor het bij de rust 2-4 stond.

Na rust duurde het lang voordat er weer een doelpunt viel aan de Badstaat. Brian Tent tekende voor de 2-5 waarna NWVV daarna het doelsaldo nog een keer flink wist op  te vijzelen. Súper wist nog twee te scoren en de overige treffers kwamen op naam van Erwin Schipper, Peter van Elten en tussendoor wist Tent nog een keer te scoren.

SETA won vanmiddag met 5-2 van BATO en SC Scheemda wist bij Damacota het duel met 2-1 te winnen. Met nog twee speelronden te spelen gaat SETA met 56 punten aan de leiding. SC Scheemda volgt met 55 punten en NWVV staat op een derde plaats met 54 punten.

Bron: Sport in Drenthe