NWVV met 5-1 onderuit bij SV Borger

Borger thuis met 5-1 te sterk voor NWVV

NWVV is het bekeravontuur zaterdagmiddag begonnen met een nederlaag. Op bezoek bij SV Borger werd met 5-1 verloren.

Borger nam in de zevende minuut een 1-0 voorsprong door een treffer van Hendrik Gustin. Nog voor rust verdubbelde Levi van der Span de score en met een 2-0 tussenstand gingen beide ploegen rusten.

Na een uur spelen vond NWVV de aansluiting via Marko Mihalji en gloorde er hoop op meer. Toch was het Borger wat het net weer wist te vinden halverwege de tweede helft via een doelpunt van Dylan Berghuis.

Twaalf minuten voor tijd kreeg Peter Prins nog een rode kaart waardoor NWVV met tien man verder moest. Borger sloeg daarna via Benjamin Mazeau en Floris Hiddink nog een keer toe.

Volgende week speelt NWVV een thuiswedstrijd. Dan is Nieuw-Balinge om 14.00 uur te gast op Sportpark Nieuw-Weerdinge.