20171202_143235

ELIM – Het 1e elftal  van  NWVV heeft zaterdag  in de uitwedstrijd  tegen  SC Elim geen punten weten te behalen. In het haast Siberische  Elim was de thuisploeg  veel  te sterk en won met 9-0.

De spelers van SC Elim en NWVV presenteren zich aan het publiek

Elim liet zaterdagmiddag  zien goed te kunnen voetballen. En misschien heeft het wel de beste voetballende  ploeg in de 4e klasse E. Met  goed combinatie voetbal stond het na een kwartier al 3-0.

NWVV  kwam  sporadisch  onder de druk van de thuisploeg  uit. Elim had de regie  volkomen  in handen  en wist uit te lopen na een ruststand  van 6-0.

In de tweede helft zette trainer Geert Aalderink  de ploeg om. NWVV  ging  in het vertrouwde 4-3-3 systeem spelen. Christiaan  Klompmakers  en Jochem Seitzinger  kwamen in de ploeg voor Milan  Duursma  en Ferdinand Smidt.

Vrije trap van Peter van Elten

De blauw  zwarten boden  de tweede helft  goed partij. Een vrije trap van Peter  van Elten zeilde vlak na rust nog  over de kruising. Elim probeerde  het wel maar had veel meer moeite met het spel van  NWVV.

Pas in de 63ste  minuut viel de 7-0. NWVV kreeg verder  ook geen kansen meer. De 8-0 en 9-0 vielen in het slot van de tweede helft.

Volgende week gaat  NWVV op bezoek  bij Tiendeveen. En NWVV  zal er alles aandoen om dan de drie punten  mee naar  huis te nemen.

Opstelling NWVV: R. Kloppenburg; B.Super, M.Kok, H.Gosevoort, E.Poede; R.Super, F.Smidt (J.Seitzinger/46),M.Duursma (C.Klompmakers/46), G.van der Sluis, J. Janssen, P.van Elten

Geel: M.Duursma