VVAK - NWVV 2018-2019

NWVV klaar voor wedstrijd tegen VVAK

De voorbereiding zit er op en de oefen en bekerduels zijn gespeeld. NWVV is klaar voor het seizoen 2018-2019 die zaterdag van start gaat. Met een selectie van 14 spelers reist NWVV zaterdagmiddag af naar Kerkenveld waar VVAK de tegenstander is.

VVAK kende volgens trainer Freddy de Boer een slechte voorbereiding. “Beetje bij beetje gaat het nu wat beter”. We wonnen met 1-0 van hoofdklasser Staphorst 2 en een oefenwedstrijd tegen DOS’63 wonnen we met 6-1. “We hebben de stijgende lijn te pakken”, aldus de Boer. VVAK mist zaterdag topschutter Erik Sieders door een knieblessure.

Ook NWVV boekte goede resultaten. Tegen het SC Stadskanaal 2 werd met 2-1 gewonnen en afgelopen weekend liet NWVV met goed voetbal 4e klasser SC Angelso op 1-1. Beide clubs mikken op een hoge klassering op de ranglijst waardoor het duel VVAK – NWVV direct een interessante wedstrijd op papier is.

Trainer Geert Aalderink neemt zaterdag de volgende 14 spelers mee naar VVAK: Dennie Meijers, Milan Duursma, Elwin Poede, Gerd van de Sluis, Stefan Dragstra, Ferdinand Smidt, Drazen Jagodic, Roy Super, Hidde Gosevoort, Erwin van der Weide, Dylon Meijering, Mark Kok, Ollie Uiterwerf en Martijn Klompmakers.

De aftrap in Kerkenveld is zaterdagmiddag om 14.30 uur.

Back To Top