NWVV met 5-0 te sterk voor Muntendam

NWVV is het voetbalseizoen in de 5e klasse F goed begonnen. VV Muntendam werd zaterdagmiddag op Sportpark Nieuw-Weerdinge met 5-0 opzij gezet.

De thuisploeg had vanmiddag van Muntendam maar weinig te duchten. De ploeg van trainer Johan Hollen nam vanaf minuut het heft in handen, en ondanks dat het voetbal niet altijd even goed was, kwam het voor rust geen moment in de problemen. Marko Mihalj zorgde voor de 1-0 en Roy Super tekende voor de 2-0.

Marko Mihalj opende tegen Muntendam de score

Ook in de tweede helft was NWVV de bovenliggende partij. Toch kreeg Muntendam wel twee kansen maar doelman Damy Sinot hield de nul. In het laatste kwartier maakte NWVV de wedstrijd af. Invaller Orlando Uitenwerf zorgde koud in het veld vanaf 11 meter voor de 3-0 en invaller Milan Duursma zorgde niet veel later voor de 4-0.

Het slotakkoord was voor Roy Super die de bal hard en hoog langs de kansloze doelman van Muntendam schoot. Een prima competitie start voor NWVV 1 wat vanaf de kant aangemoedigd werd door circa 100 toeschouwers. Volgende week speelt NWVV in Stadion de Langeleegte tegen Veendam 1894 (Er is plek zat voor onze fans). De aftrap is om 14.30 uur.