NWVV

NWVV blijft in het spoor  van SETA en SC Scheemda in strijd om kampioenschap

NWVV heeft zaterdagmiddag in de 5e klasse F de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Erica’86 weten te winnen. De ploeg van trainer Johan Hollen won het duel met 3-0.

Op Sportpark Nieuw-Weerdinge kwam NWVV via een treffer van Brian Tent al in de vijfde minuut op een 1-0 voorsprong. Halverwege de eerste helft verdubbelde topscoorder Roy Súper de score en met een stand van 2-0 zochten beide teams de kleedkamer op.

Na de thee duurde het lang voordat NWVV het thuispubliek nog een keer kon laten juichen. Middenvelder Peter van Elten zorgde voor de derde Nieuw-Weerdingse treffer.

Omdat koploper SETA uit Musselkanaal op bezoek bij Bargeres met 4-2 wist te winnen blijven zij met 53 punten koploper. SC Scheemda volgt dankzij een 5-1 overwinning op Meeden met 52 punten op een tweede plaats. NWVV volgt met 51 punten. Het blijft in de 5e klasse F dus voorlopig nog spannend.

Volgende week speelt NWVV een uitwedstrijd tegen Meeden. SETA neemt het op tegen BATO uit Winschoten en SC Scheemda gaat op bezoek bij Damacota uit Nieuwe-Pekela.

Bron: SportinDrenthe

Back To Top