NWVV trekt aan het langste eind in doelpuntenspektakel

Peter-van-Elten

NWVV heeft zaterdagmiddag in een waar doelpuntenspektakel de thuiswedstrijd tegen BATO uit Winschoten met 6-5 weten te winnen.

De ploeg van trainer Johan Hollen begon de wedstrijd uitstekend want door twee treffers van Roy Super stond het binnen tien minuten 2-0. BATO liet zich er niet van door de wijs brengen want door een hattrick van Roy Zweep nam het zelfs een 2-3 voorsprong. Milan Duursma maakte vlak voor rust nog wel de 3-3.

Na rust nam NWVV definitief afstand. Halverwege de tweede helft maakte Mark Mihalj de 4-3 en niet veel later wist Roy Super voor de 5-3 te zorgen. BATO kwam nog een keer terug via Niels van Delden, maar Peter Prins gooide vlak voor tijd met de 6-4 het duel in het slot. Van Delden maakte in de slotseconden nog wel 6-5, maar BATO wist er geen punt meer mee te pakken.

NWVV doet het met 9 punten uit drie duels uitstekend en staat daarmee derde. Volgende week gaat het op bezoek bij Westerlee. De aftrap is om 14.30 uur.

Uitslagen zaterdag 16 oktober

NWVV – BATO 6-5
SETA – Muntendam 0-0
Westerlee – Veendam 1894 0-4
Damacota – Meeden 1-2
Bargeres – Harkstede 4-2
ZNC – VVS Oostwold 0-4
SC Scheemda – Erica’86 4-0

Het actuele voetbalnieuws volgen? Kijk nu op de website van Sport in Nederland en vind het laatste Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker en Nederlands elftal nieuws.

Back To Top