Peter-van-Elten

NWVV heeft zaterdagmiddag in een waar doelpuntenspektakel de thuiswedstrijd tegen BATO uit Winschoten met 6-5 weten te winnen.

De ploeg van trainer Johan Hollen begon de wedstrijd uitstekend want door twee treffers van Roy Super stond het binnen tien minuten 2-0. BATO liet zich er niet van door de wijs brengen want door een hattrick van Roy Zweep nam het zelfs een 2-3 voorsprong. Milan Duursma maakte vlak voor rust nog wel de 3-3.

Na rust nam NWVV definitief afstand. Halverwege de tweede helft maakte Mark Mihalj de 4-3 en niet veel later wist Roy Super voor de 5-3 te zorgen. BATO kwam nog een keer terug via Niels van Delden, maar Peter Prins gooide vlak voor tijd met de 6-4 het duel in het slot. Van Delden maakte in de slotseconden nog wel 6-5, maar BATO wist er geen punt meer mee te pakken.

NWVV doet het met 9 punten uit drie duels uitstekend en staat daarmee derde. Volgende week gaat het op bezoek bij Westerlee. De aftrap is om 14.30 uur.