NWVV, HS'88, Amateurvoetbal

HS’88 wint met 3-5 in Nieuw-Weerdinge

NIEUW WEERDINGE – NWVV heeft dinsdagavond in de thuiswedstrijd tegen HS’88 te weinig gekregen. De blauw zwarten verloren met 3-5 maar er had meer ingezeten.

HS’88 kwam in Nieuw Weerdinge na 5 minuten spelen op een 0-1 voorsprong. Toch rechte NWVV snel de rug en kwam via Jasper Jansen verdiend op gelijke hoogte. De corner van Peter van Elten werd door de doelman van HS’88 losgelaten waarna Jansen de bal simpel binnen kon prikken.
1-1 Jasper Jansen

NWVV bleef na de gelijkmaker de gevaarlijkste ploeg en een voorsprong hing in de lucht. Vooral uit spelhervattingen kreeg de ploeg van Geert Aalderink een aantal flinke kansen. Een inzet van Jasper Jansen belande net naast de verkeerde kant van de paal en een kopbal van Bert Súper ging net voorlangs.

Inzet Jasper Jansen

Bert Súper kopt de bal net voorlangs

Toch kwam HS’88 tegen de verhouding in weer op voorsprong. NWVV verloor de bal op het middenveld waarna HS’88 de counter goed benutte en op 1-2 kwam. Vlak voor rust viel de 1-3 en zochten beide ploegen de kleedkamer op.
1-2 HS’88

Tweede helft

In de tweede helft bleef NWVV de aanval zoeken maar na een kwartier spelen in de tweede helft viel de 1-4 en leek het verzet bij de thuisploeg te breken. Niets bleek minder waar. Via Roy Súper kwam NWVV terug in de wedstrijd. Christiaan Klompmakers ging op de doelman van HS’88 en legde de bal goed af op Súper die het buitenkansje wist te benutten.

NWVV vocht in de laatste 20 minuten voor elke meter. Maar een gemakkelijke gegeven strafschop werd benut waardoor HS’88 op een 2-5 voorsprong kwam. NWVV bleef ook na de 2-5 gaan voor een resultaat en via Jasper Jansen kwam de 3-5 op het scorebord. In de slotminuten knokte de ploeg nog voor een punt. Kansen van Milan Duursma (afstandschot), Mark Kok (kopbal) en Jasper Jansen (bal van de lijn gehaald) troffen geen doel.

2-5 van HS’88
Back To Top