NWVV - FC Assen

NWVV heeft zaterdagmiddag in de belangrijke thuiswedstrijd tegen FC Assen drie belangrijke punten behaald. De Blauw-zwarten wonnen met 2-1.

In de eerste helft was NWVV de bovenliggende partij maar was het vooral in de afronding niet scherp genoeg. Dat FC Assen vlak voor rust de leiding nam via Christiaan Trijbels was dan ook tegen de verhouding in.

Na rust was NWVV heer en meester en drong het FC Assen achteruit. Roy Super benutte vlak na rust een strafschop (zie video) en maakte 20 minuten voor tijd met zijn 11e treffer van dit seizoen de winnende treffer.

1-1 Roy Super

Door de overwinning op FC Assen doet NWVV weer volop mee in de strijd om de bovenste drie plaatsen en is nacompetitie aan het einde van het seizoen nog niet uit zicht.

Volgende week zaterdag speelt NWVV opnieuw thuis. Dan komt DOS’63 naar Nieuw-Weerdinge. De wedstrijd begint om 14.30 uur.