Afgelopen zaterdag, 29 februari, stond de wedstrijd ZvC – Nwvv Titan op het programma. Om 14.00 werd er afgetrapt in Gasselte. Ondanks de regen en de sneeuw van de vrijdag werd er gewoon gespeeld. Eerst nog met een klein zonnetje, daarna viel er toch wat regen.
Doordat veel speelsters vrij waren met carnaval, hadden we iets tekort. Gelukkig konden gastspeelsters Debby, Romy en Tanja wat voor ons betekenen. En ook Janiek heeft een helft goed gekeept, ondanks haar blessure.
ZvC was toch een iets betere ploeg, ze konden elkaar iets beter vinden en daardoor stond de stand in de rust op 3-0. Het was een zware wedstrijd, de eindstand was 7-1. Dite scoorde op het laatst nog een mooie goal! As zaterdag zijn we vrij. Op 14 maart spelen we uit, 14.00 tegen Muntendam.