VV Tiendeveen - NWVV

NIEUW WEERDINGE – Zaterdag staat de wedstrijd tussen VV Tiendeveen en NWVV op het programma. Tiendeveen zit de laatste weken in de hoek waar de klappen vallen. De laatste drie wedstrijden tegen SVBO, SC Elim en CSVC werden verloren. Dieptepunt was de derby tegen Elim die met 0-12 verloren werd.

Trainer Michel van Essen was vooral tegen SC Elim enorm ontevreden over zijn ploeg. “We hadden echt een collectieve offday”. Tegen CSVC miste Van Essen zeven spelers en moest een beroep doen op spelers uit het derde elftal.

Van de zeven spelers keren er zaterdag drie terug bij de wedstrijdselectie. Verdediger Ronald Zevenberg keert terug van een blessure en daar is Van Essen blij mee. “Ronald is een hele goede verdediger, en ik ben blij dat hij er zaterdag weer bij is. Spits Ron Beekelaar hervat donderdagavond de training. Hij is voor zaterdag nog een twijfelgeval.

Van Essen heeft wel zin in het duel tegen NWVV. “NWVV heeft altijd een hele leuke ploeg om tegen te voetballen. Ik hou wel van ploegen die spelen met  felheid en hardheid.  Zo spelen wij graag ook dus het word vast een hele interessante wedstrijd”.

Of de wedstrijd zaterdag doorgaat dat valt nog te bezien volgens de oefenmeester. “Met dit weer is de verwachting denk ik 80 om 20 procent. En dan bedoel ik 20 procent kans dat het doorgaat”

De wedstrijd VV Tiendeveen – NWVV begint ijs en weder dienende zaterdagmiddag om 14.30 uur.  De wedstrijd staat onder leiding van J.ter Bork-Meijer uit Ruinen.

Back To Top