WIJ ZIJN KAMPIOEN

NWVV viert kampioenschap groots

Wij zijn KAMPIOEN! NWVV heeft vanmiddag in de 5e klasse F het kampioenschap weten te pakken. NWVV won met 1-5 bij Muntendam en zag SC Scheemda met 2-1 onderuit gaan bij SETA.

NWVV bleek zaterdagmiddag uiteindelijk de lachende derde. Waar SETA vorige week met 3-2 verloor van Westerlee ging SC Scheemda in Musselkanaal weer met 2-1 onderuit tegen SETA wat daardoor wel de belangrijke tweede plaats pakte en de nacompetitie met een thuiswedstrijd mag beginnen.

NWVV won vanmiddag door doelpunten van Roy Súper (2x), Raymond Aardema, Marko Mihalj en Marco Schipper. Omdat de wedstrijd SETA en Scheemda langer duurde door drinkpauzes en veel blessurebehandelingen kon na tien minuten in spanning wachten het kampioensfeest losbarsten. WIJ ZIJN KAMPIOEN!

Direct na afloop van deze spannende voetbalmiddag kwam er ook een felicitatie binnen van SETA. Wij wensen SETA, SC Scheemda en Bargeres veel succes toe in de nacompetitie en hopelijk treffen we elkaar weer in het seizoen 2022-2023 in de vierde klasse.

In het seizoen 1993/1994 wist NWVV voor de laatste keer kampioen te worden. De foto’s en beelden van het kampioensfeest willen we dan ook graag gebruiken op onze website zodat we daar een mooie compilatie van kunnen maken.

Back To Top