NWVV onderuit tegen VEV in doelpuntenspektakel

NWVV heeft zaterdagmiddag de belangrijke wedstrijd voor de tweede periodetitel uit bij VEV niet weten te winnen. De thuisploeg was met 5-4 te sterk. Ondanks de nederlaag eindigt NWVV als vierde op de ranglijst en die plek geeft aan het einde van het seizoen recht op deelname aan de nacompetitie.

Bij VEV – NWVV vielen de doelpunten in de eerste helft als rijpe appelen. VEV stond binnen 10 minuten op een 2-0 voorsprong maar NWVV repareerde de achterstand snel en door treffers van Roy Super en Mark Kok stond het binnen twintig minuten 2-2. Vlak voor rust nam VEV wel weer een 3-2 voorsprong maar ook dat was snel gerepareerd toen Ferdinand Smidt de 3-3 knap binnen kopte.

Na rust kwam VEV scherper uit de startblokken en binnen een minuut was het weer raak en kon NWVV weer in de achtervolging. Kansen kreeg NWVV genoeg maar het vizier bij de aanvallers stond niet altijd goed op scherp. Nadat VEV de 5-3 maakte leek het duel gespeeld. Toch maakte Ferdinand Smidt met een prachtige vrije trap de 5-4 maar er was te weinig tijd om nog een punt uit het vuur te spelen.

Nacompetitie

Omdat NWVV als vierde eindigt op de ranglijst zal het op 1 juni in actie komen in de nacompetitie. Dan is vierde klasser Borger of MSC de tegenstander. NWVV zal dan beginnen met een uitwedstrijd omdat volgens de reglementen de hoogst geklasseerde club thuis speelt.

Mocht NWVV de eerste ronde van de nacompetitie overleven dan wacht in de tweede ronde de hoogst geklasseerde periode kampioen uit de vierde klasse E.

Op 15 juni is dan de finale wedstrijd om de promotie naar de vierde klasse. Daar zal de tegenstander zijn de nummer 10 uit de vierde klasse D of de hoogst geklasseerde periodekampioen uit de vijfde klasse F.

Periodetitel lonkt voor NWVV na overwinning op SETA

NWVV heeft zaterdagmiddag hele goede zaken gedaan in de strijd om de tweede periodetitel. Op Sportpark Nieuw-Weerdinge werd SETA met 4-1 aan de kant gezet.

Voor NWVV scoorden Roy Super (2x), Manuel Lagerman en Christiaan Klompmakers. Dennie Meijers speelde ook een belangrijke hoofdrol. Bij een stand van 1-0 en 2-0 stopte de doelman een strafschop.

Als NWVV volgende week zaterdag de uitwedstrijd tegen VEV wint dan is het periodekampioen. Daarmee zal NWVV dan verzekert zijn van deelname aan de nacompetitie.

NWVV zoekt bestuursleden en vrijwilligers

Een voetbal vereniging kan niet bestaan zonder vrijwilligers. NWVV zoekt voor het seizoen 2019-2020 bestuursleden en vrijwilligers.

Bestuur

Het bestuur van NWVV is opzoek naar een secretaris en een penningmeester voor het volgende seizoen.

Vrijwilligers bar en schoonmaak

Ook zoeken we naar mensen die vrijwillig de club willen helpen. We zoeken voor op de zaterdagmiddag barpersoneel en vrijwilligers die maandagmorgen willen helpen met het schoonmaken van de kantine.

Programma boekje verkoper(s)

Bij thuiswedstrijden van NWVV 1 worden er programma boekjes verkocht. Ook hiervoor zoeken we enthousiaste mensen die tussen 13.30 en 14.30 uur de boekjes aan bezoekers van de wedstrijd verkopen.

Lijkt het je leuk om vrijwillig iets te doen bij voetbalvereniging NWVV. Meldt je dan aan! Dit kan gewoon in de kantine, maar ook via ons e-mail adres info@nwvv.nl

Vanmiddag de periodekraker NWVV – SETA

Vanmiddag staat op Sportpark Nieuw-Weerdinge de periodekraker tussen NWVV en SETA op het programma. Beide clubs strijden nog om de tweede periodetitel.

De belangen vanmiddag zijn ontzettend groot. Wint NWVV dan lonkt de winst van de tweede periodetitel volgende week op bezoek bij VEV. Wint SETA dan heeft de club uit Musselkanaal de beste papieren.

RTV Drenthe komt vanmiddag een verslag maken van de wedstrijd. Komt allen naar Sportpark Nieuw-Weerdinge om getuige te zijn van de wedstrijd NWVV – SETA.

Stand en programma NWVV latjetrap bokaal

Met nog een inhaalronde nadert de ontknoping om de NWVV latjetrap bokaal. Mocht je nog niet hebben geschoten en kan je op woensdag 22 mei of woensdag 29 mei geeft dit dan even door.

De beste 10 heren en de beste 5 dames plaatsten zich voor de finale dag tijdens de seizoensafsluiting.