Mededeling naar aanleiding van persconferentie

Dag allen, we wachten op de informatie van de gemeente/knvb. Als we dit hebben dan kunnen we gedegen kijken naar goede afspraken en kaders. Zodat in ieder geval de jongste jeugd vanaf volgende week weer kan trainen.

Ook zullen we kijken binnen de besturen hoe we de categorie 12 t/m 18 jaar tegemoet kunnen komen, rekeninghouders met de voorzorgsmaatregelen.

Zodra er meer bekend is wordt dit via de mail aan de desbetreffende trainers bekend gemaakt en ook wanneer er gestart kan worden.

Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe kan helpen!

Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe kan helpen!

Als door het Coronavirus of een andere oorzaak het geld ontbreekt waardoor kinderen of jongeren geen lid kunnen blijven of worden van een sport-, muziek of dansvereniging, dan kan het Jeugdfonds de contributie betalen. Natuurlijk ligt alles nog stil maar als de aanvraag nu gedaan wordt, kunnen kinderen en jongeren direct meedoen of blijven meedoen zodra er weer gesport, gedanst of muziek gemaakt mag worden.

Aanmelden kan via https://kindsupportdrenthe.nl/

Vragen bij voorkeur via e – mail gerda.drenthe@jeugdfondssportencultuur.nl of op dinsdag- en donderdagochtend van 9 tot 12 uur via telefoon 085 086 28 66.

Ik wens jullie een goede gezondheid, zorg goed voor jezelf en elkaar!

Met hartelijke groet,

Coördinator Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe

Koert Thalen

Competities amateurvoetbal niet hervat

Met het oog op de dinsdag door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB na beraad besloten dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat.

Dat geldt voor de mannen, vrouwen en jeugd, in de zaal en op het veld, op alle amateurniveaus* en in heel Nederland. Door de nieuwe overheidsmaatregelen is het niet meer toegestaan om tot en met 28 april te voetballen.

Voor info kunt U bij het bestuur terecht

Mobiele versie afsluiten