Uitnodiging finaleavond Rabo ClubSupport

Wordt deze e-mail niet volledig weergegeven, bekijk dan hier de online versie Rabo ClubSupport Rabobank Emmen-Coevorden  Beste deelnemer, 

Samen met 234 andere verenigingen en stichtingen nemen jullie dit jaar deel aan Rabo ClubSupport! Wij zijn trots op jullie enthousiasme en inzet. De stemperiode is inmiddels gesloten. Wij maken ons nu op voor de finaleavond. Benieuwd naar de uitslag van jouw club? 
Kijk dan op woensdag 4 november live mee op televisie! In een spetterende uitzending krijgt jouw club de uitslag van Rabo ClubSupport.

Vanwege COVID-19 is een fysieke bijeenkomst in het Atlas Theater helaas niet mogelijk. Wel is onze directievoorzitter Martin Eising hier aanwezig en bezorgt Marcel Harmsen samen met zijn muzikanten jou thuis een feestelijke avond. 

Kijken naar ZO!34 
Je kunt deze live uitzending op verschillende manieren bekijken.
Op TV: ·          Analoog: kanaal 7 (189,250)·          Digitaal Ziggo: Kanaal 45·          Digitaal KPN: Kanaal 1384  Kun jij deze zender niet ontvangen? Kijk dan op deze website en klik dan op het icoontje ‘Kijk TV’. De finaleavond is live te zien op woensdag 4 november van 19:15 tot 20:00 uur. Tip: Als je de ZO!34-app download via App Store of Google Play kun je tijdens de uitzending live mee doen via de chat. Stuur ons deze avond een bericht of foto en zie deze live terug op TV, zodat iedereen weet dat jouw club er bij is!  Voor jouw leden
Deel dit bericht met jouw leden, zodat zij het feestje ook mee kunnen vieren. Samen maken wij er een spektakel van en zijn alle leden direct op de hoogte van het gewonnen bedrag.  

Graag tot woensdag 4 november.Met vriendelijke groet,
Martin Eising
Directievoorzitter


Mobiele versie afsluiten