Zevenklapper voor NWVV tegen VEV

NWVV kende een eenvoudige middag tegen VEV en won met ruime cijfers.

NWVV heeft de derde plaats in de zaterdag 5e klasse F wat steviger in handen gekregen. Zelf wonnen de Nieuw-Weerdingers met ruime cijfers van VEV en speelde concurrent SETA gelijk tegen Steenwijker Boys.

In Klazienaveen-Noord had NWVV geen enkele moeite met de thuisploeg. Al na een dik kwartier spelen stonden de bezoekers met 0-3 voor. Jasper Jansen had de score geopend, waarna doelpunten volgden van Raymond Aardema en Stefan Dragtsma. In het vervolg van de eerste helft werd echter niet meer gescoord.

Na de pauze ging de productie echter gewoon weer verder en liep NWVV uit naar een grote zege. Marko Mihalj trof als eerste doel na rust, waarna Peter van Elten met twee treffers de score tilde naar 0-6. Het slotakkoord was voor Jansen, die in de laatste minuten de zevenklapper voltooide: 0-7.

Verslag JO-08

Wat was het koud zaterdagochtend. We moesten thuis voetballen tegen ST Germanicus/CSVC. Op de training hadden we veel geoefend met overspelen en dit was te zien in de wedstrijd. Sem de V. liep op het doel af en wist het eerste doelpunt te scoren. Lisanne dacht: “Dat kan ik ook!” Ze scoorde dan ook 2x achter elkaar. ST Germancius/CSVC deed ook goed hun best. We moesten dan ook vaak verdedigen. Gelukkig hadden we Björn in het doel, die er een paar ballen goed uit sloeg! Nick maakte het laatste doelpunt van de eerste helft. Wat hadden we het koud aan de kant, we gingen snel even wat ranja drinken in de kleedkamers.
In de tweede helft was het ST Germancius/CSVC die het eerste doelpunt wist te scoren. Hierna scoorden Nick, Lisanne en Sem de V. nog een keer en was het alweer tijd voor de penaltys.

Eindstand: 7-1.

Dames 1

Zaterdag, 8 februari, startte om 15:00 uur het fluitsignaal uit tegen ‘FC Ter Apel 96’. Een bekende club voor ons.

Het fluitsignaal startte en we kwamen niet lekker in de wedstrijd. We gingen ons spel aanpassen aan FC Ter Apel. Dite wist de eerste goal te scoren in de 12de minuut en ook Denise wist het doel te bereiken. We hadden gescoord, maar zaten nog steeds niet lekker in ons eigen spel. Door een mooie diepte pass met buitenkantje voet van Dite, wist Denise de 0-3 te maken. FC Ter Apel probeerde een aantal keer ons doel te bereiken, maar kwam met moeite door de verdediging en kwam niet langs onze keeper. In de 26ste minuut wist Anouk over de keepster heen te schieten en belandde de bal in de kruising.

Ruststand 0-5.

We begonnen de tweede helft met dezelfde opstelling, maar met een andere insteek en al snel wist Leonie de 0-5 te maken. Vervolgens wist zij ook de 0-6 te maken. Snel daarna kwam de stand op 0-7 door Anouk. Door een miscommunicatie tussen verdediger en keeper, wist de tegenstander zich toch een weg naar ons doel te werken en dat bracht de stand op 1-7. Na 5 minuten scoorde onze gastspeelster Scarlett en werd het 1-8. Het laatste kwartier ging in. Onze sterspeelster Brenda kreeg kramp en moest noodgedwongen het veld verlaten, waardoor wij met 9 man verder moesten. Ondanks dat wij met 9 man stonden te voetballen, kreeg FC Ter Apel geen kans en bleven de kansen aan onze kant liggen. De 1-9 werd gemaakt door Denise in de 80ste minuut. Even later wist zij met een mooi schot, strak in de kruising, de eindstand op 1-10 te zetten.

Wij bedanken onze gast speelster, Scarlett van ‘Vrouwen 30+’.

Zaterdag 15 en 22 februari zijn wij vrij.

Zaterdag 29 februari spelen wij uit tegen ‘SJO ZVC’14 Vrouwen 1’ om 14:00 uur.