NWVV - Sweel 1

NWVV wint thuis van Erica’86

door Elwin Poede

Zaterdag trad NWVV tegen hekkensluiter Erica 86 aan.

NWVV kreeg in het begin een paar kansen maar richte niks uit. Na een kwartier spelen was het wel raak, Roy Supèr kreeg na een afgemeten voorzet van Gerd van der Sluis precies de bal op z’n goede voet en legde de bal precies in de winkelhaak van het doel. 1-0 NWVV. Daarna bleef NWVV kansen creëren maar resulteerde het niet in doelpunten, maar net voordat het rust signaal klonk was het wederom Roy Supèr die door de verdediging slalomde en voor de 2-0 kon zorgen.

Na de rust ging erica 86 met meer druk naar voren spelen maar grote kansen bleven uit. NWVV kreeg vervolgens een paar corners achter elkaar en was daarbij dichtbij de 3-0, na de zoveelste corner was dan toch raak. Hidde Goosevoort met de corner en Mark Kok kon met een schitterende kopbal wel de 3-0 aantekenen. Het werd nog wel 3-2 maar NWVV kwam weinig in de problemen verder.