_DSC4905

Bijeenkomst voor alle trainers en leiders van NWVV/Titan

Na een voorlichting te hebben gehad van de VTON Voetbalmethode, hebben wij als besturen en de werkgroep Jeugdvoetbalbeleidsplan besloten om in het voorjaar middels deze methode te werk te gaan. Wij zijn van mening dat onze jeugdspelers baat hebben bij deze methode en met het oog op de toekomst willen we de ontwikkeling van onze jeugdleden graag naar een hoger niveau tillen.

De methode is gericht op training geven middels een voetbal-app. De app biedt ondersteuning m.b.t. training geven behorende bij de juiste leeftijdscategorie, maar ook met namelijk de juiste coaching hierbij.

Op 14 februari a.s. verzoeken wij jullie daarom aanwezig te zijn in de kantine van Titan om de informatie hieromtrent te ontvangen. Graag de mobiele telefoon meenemen. Aanvang: 19.00 uur (graag rond 18.45 uur aanwezig). Er zal ook een gedeelte van de uitleg plaatsvinden op het veld.

Let wel: deze uitnodiging is niet vrijblijvend. Graag iedereen aanwezig!!!!! Alle jeugdtrainingen komen deze avond te vervallen. Alle trainers die geen persoonlijke uitnodiging hebben gehad maar wel meehelpen met trainingen zijn uiteraard ook welkom.

Voor info: Gea Moorman, 06-15597785

Back To Top