Verslag van Dames 1:
Zaterdag 1 februari speelden wij tegen BDE VR2. De eerste helft lagen de kansen aan onze kant. We konden elkaar goed vinden en waren goed aan het tikken. Patricia scoorde de openingstreffer. Er werden hierna veel doelpunten gescoord door Dite, Patricia, Nathalie en Denise. We gingen met een 8-0 voorsprong de rust in.

Na de rust kregen wij het moeilijk. BDE had van keeper gewisseld en het scoren ging voor ons niet meer makkelijk. Ondanks deze weerstand wisten wij toch weer te scoren. Maar ook BDE wist het doel te bereiken, 9-1. We kwamen weer terug en door goed samenspel wisten Anouk en Jose ook het doel te bereiken. Twee verdedigingsfouten, twee kansen voor BDE die het doel wisten te vinden. Een goed begin van de competitie. Eindstand : 13-3.