Dennis Tump scoorde vier keer tegen NWVV

Promotie sprookje NWVV eindigt in Dalen

NWVV speelt volgend seizoen opnieuw in de vijfde klasse. Aan het promotie sprookje kwam in Dalen een einde omdat Nieuw Balinge een maatje te groot was voor NWVV.

Na overtuigende overwinningen op Borger en Scheemda reisde de selectie van trainer Geert Aalderink vol vertrouwen af naar Dalen om het op te nemen tegen Nieuw Balinge. De vierde klasser was op sportpark ’t Grootveld met 6-3 te sterk.

Met name spits Dennis Tump was een ware plaag voor de NWVV defensie. De spits wist vier keer te scoren. Het mooiste doelpunt van de middag kwam van NWVV. Linksbuiten Christian Klompmakers krulde een vrije trap vanaf 25 meter in de kruising. In de tweede helft scoorde Klompmakers nog een keer en maakte topscoorder Roy Super nog de 6-3.

Helaas promoveert NWVV niet naar de vierde klasse. Maar volgend seizoen zal NWVV met een half elftal aan versterkingen weer een gooi gaan doen naar promotie naar de vierde klasse.


Het actuele voetbalnieuws volgen? Kijk nu op de website van Sport in Nederland en vind het laatste Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker en Nederlands elftal nieuws.

NWVV - Sweel 1 Previous post Pinnen zaterdagavond niet mogelijk in kantine!
NWVV Next post NWVV versterkt zich met negen spelers