rabobank-clubkas-e1426411392595

Rabobank Clubkas Campagne 2018 is van 31 mei tot en met 13 juni

De jeugdafdeling van NWVV/Titan doet in 2018 ook mee aan de grote Rabobank Clubkas Campagne 2018 van Rabobank Emmen-Coevorden.

Rabobank Emmen-Coevorden stelt voor 2018 € 100.000,- (incl. BTW en schenkingsrecht) beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Dit bedrag mogen de leden van de bank verdelen over de verenigingen en stichtingen die deelnemen. De leden die vóór 1 mei 2018 lid zijn ontvangen drie stemmen. Op die manier beslissen leden van onze bank mee in de verdeling van het beschikbaar gestelde budget. De stemkaart met de unieke stemcode wordt eind mei 2018 met de post bezorgd.

Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van donderdag 31 mei tot en met woensdag 13 juni 2018 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van Rabobank Emmen-Coevorven mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 1 mei 2018 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Klanten die daarna lid worden, mogen volgend jaar meestemmen. Het lidmaatschap aanvragen kan via onze website www.rabobank.nl/emmen-coevorden via het blok ‘De voordelen van het lidmaatschap’.

Tijdens de finale-avond op maandag 2 juli a.s. in het Atlas Theater in Emmen wordt de uitslag bekend gemaakt.

Vanaf donderdag 31 mei kan je stemmen door op deze link te klikkenBack To Top